Resväskor från Titan och Epic. Säker e-handel sedan 2009.
Bagatoo - Snabba och kostnadsfria leveranser av resväskor och väskor sedan 2009.

Köpvillkor

Priser
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Är du under 18 år behöver du målsmans tillstånd för att handla hos oss.

Betalningar
Vi accepterar fyra olika betalningsmetoder; kredit- och betalkort, faktura samt delbetalning via Klarna.

Kortbetalning (0 kr)
Kortbetalning är helt kostnadsfritt. Vi accepterar Visa, MasterCard, American Express och Diners Club.

Vi samarbetar med DIBS Payment Services AB (www.dibs.se) för inlösen av kortbetalningar. DIBS Payment Services AB är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsföretag och de uppfyller kraven för PCI-DSS. Överföring av kortuppgifter är krypterade. Notera att Pratoo AB inte lagrar några kreditkortsnummer, då detta hanteras av DIBS Payment Services AB.

Faktura – 14 dagar (24 kr)
Betalning mot faktura med 14 dagars betalningsvillkor hanteras av Klarna AB (publ). För fakturabetalningar debiterar vi en avgift på 24 kr. En förutsättning för fakturabetalning är att leveransadressen är din folkbokföringsadress. För fullständiga villkor läs här.

Klarna Konto (0 kr)
Du betalar valfri summa per månad. Det lägsta belopp du kan betala är 1/24 av beloppet som återstår och inte mindre än 50 kr varje månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr tillkommer på fakturan. För fullständiga villkor läs här.

Leverans (fraktfritt)
Leveranstiden inom Sverige är 2-10 vardagar. Leverans sker till ditt närmsta utlämningsställe, beroende på logistikpartner. Aviseringen sker endast med SMS och är helt kostnadsfritt. Därför måste du alltid lämna ditt mobilnummer vid beställning. Vårt enhetspris på frakt är 0 kr. Om Bagatoo inte kan leverera inom avtalad tid har kunden rätt att häva köpet utan kostnad. Vid outlöst paket debiteras du 289 kr inkl moms.

Utökad ångerrätt
Vi tillämpar Distanshandelslagen och ger dig 14 dagars ångerfrist, utan att ange någon anledning. Varan måste returneras i oanvänt skick och i originalförpackning (komplett med inneremballage, etiketter m.m.). Pratoo AB förbehåller sig rätten att refusera en retur om varan är använd. Varan skall återsändas i väsentligen oförändrat skick. Vid retur, kontakta oss på kundservice@bagatoo.se för vidare instruktioner. Köpesumman återbetalas senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Kostnad för frakt återbetalas ej. Du som kund står själv för returfrakten. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. Vi rekommenderar dig att skydda/embalera varan väl vid retur då du som kund bär transportrisken.

Reklamation
Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss på kundservice@bagatoo.se inom skälig tid så hjälper vi dig med hur du går vidare. Varan ska tillsammans med en skriftlig beskrivning av felet/bristen återsändas väl emballerad med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig. När vi mottagit varan och godkänt reklamationen, gör vi något av följande:

  • Reparerar varan (om möjligt)
  • Skickar en ny identisk felfri vara.
  • Återbetalar dig varan. Kostnaden för returfrakten betalas ut till dig retroaktivt, efter godkänd reklamation. Vid ersättningsleverans står Pratoo AB för fraktkostnaden.

Personuppgifter
Enligt personuppgiftslagen (PUL) måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av kommer att hanteras av Pratoo AB i egenskap av personuppgiftsansvarig. De personuppgifter du lämnar kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, vid kreditprövning, för att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Pratoo AB. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att Pratoo AB ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna Pratoo AB köpvillkor samtycker du till ovanstående.

Force Majeure
Pratoo AB är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.

Övrigt
Pratoo AB reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av teknisk data som står utanför vår kontroll. Mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument hittar du hos Konsumentverket (www.konsumentverket.se).

Har du några frågor kring våra köpvillkor, så tveka inte att kontakta oss på kundservice@bagatoo.se

Bolaget bakom Bagatoo
Pratoo AB
Organisationsnummer 556784-0789
Bergendorffsgatan 6C LGH 1504
652 16 Karlstad